Natuurbegraafplaats Heidepol

Prachtige plek, rijke variatie
Heidepol ligt bij Arnhem, midden op de Veluwe; voor velen het mooiste natuurgebied van ons land. De natuurbegraafplaats is een prachtige plek met nieuw heideveld, oude beukenlanen en natuurgraslanden tot aan de horizon. Op Heidepol zijn veel natuur- en cultuurhistorische kenmerken uit verschillende perioden zichtbaar. Zo vind je in het gebied karresporen van oude hanzewegen, die eeuwenlang werden gebruikt om met paard en wagen tussen de hanzesteden Arnhem en Harderwijk te reizen.  Het gebied heeft een oppervlakte van 17 hectare, met een rijke variatie aan bomen, planten en dieren.

Eeuwige grafrust en geen zorgen voor nabestaanden
Bij Heidepol ben je vrij om zelf een eigen (nog beschikbare) plek te kiezen. Je bent dan verzekerd van eeuwige grafrust, zonder bijkomende kosten voor grafonderhoud of grafverlening. Zo heb je alles goed geregeld voor je nabestaanden. Deze plek wordt gemarkeerd door een boomschijf met inscriptie. Daarnaast zijn alle natuurgraven terug te vinden in de Natuurbegraven Nederland app, mits daar toestemming voor is gegeven.

Draag bij aan de natuur in Nederland
Samen met natuurmonumenten ontwikkelen we de natuur in Nederland en behouden we haar voor de toekomstige generaties. Een deel van de opbrengsten van onze natuurbegraafplaatsen reserveren we voor Natuurmonumenten. Met die bijdrage zorgt Natuurmonumenten nu en in de toekomst voor onze natuurgebieden. Op die manier blijven deze gebieden dankzij jou altijd natuur.

 


Adres:

Harderwijkerweg 37
6816 VA Arnhem


Telefoon: 026-711-2210
E-mail: contact@heidepol.nl
Website: Natuurbegraafplaats Heidepol