Natuurbegraafplaats Landgoed Christinalust

Natuurbegraafplaats Landgoed Christinalust.
Een dierbare plek in Twente.

Een mooi, groen gebied tussen Hengelo en Enschede. Waar grote, statige bomen rust en trots uitstralen. Een plek die al eeuwenlang binnen de families Van Heek en Jordaan wordt doorgegeven van generatie op generatie. De natuur krijgt er opnieuw vorm; terug naar hoe ze vroeger was, én meer. Een aantal oorspronkelijke elementen uit het landschap komen terug aan de oppervlakte.

De natuur gaat hier haar eigen gang en biedt de mogelijkheid tot een eeuwige laatste rustplek. Een plek die je zelf uit kunt kiezen. In de wetenschap dat nabestaanden straks geen zorgen hebben over terugkerende grafrechten en het onderhoud van een graf. Wandelend door het natuurgebied voel je wat de natuur met je doet. En ervaar je de rust en de ruimte.

Draag bij aan de natuur in Nederland
Samen met natuurmonumenten ontwikkelen we de natuur in Nederland en behouden we haar voor de toekomstige generaties. Een deel van de opbrengsten van onze natuurbegraafplaatsen reserveren we voor Natuurmonumenten. Met die bijdrage zorgt Natuurmonumenten nu en in de toekomst voor onze natuurgebieden. Op die manier blijven deze gebieden dankzij jou altijd natuur.


Adres:

Windmolenweg 401
7547 RR Enschede

Tijdelijk informatiecentrum en bezoekadres:
Zwartevennenweg 15
7547 TD Enschede
T: 053 303 52 30
E: contact@landgoedchristinalust.nl


Telefoon: 053-303-5230
E-mail: contact@landgoedchristinalust.nl
Website: Natuurbegraafplaats Landgoed Christinalust