Natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide  

Het landgoed ademt historie
Op ongeveer tien minuten rijden van Nijmegen vind je natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide. Een prachtige plek met uitgestrekte heidevelden, mooie bossen en een rijke geschiedenis. Het gebied kent een rijke variatie aan planten en dieren. Hier kun je een plek kiezen in het bos, op open veld en langs de bosrand. Voor fietsers en wandelaars is de Mookerheide een geliefde bestemming om uren van de  natuur te genieten.

Eeuwige grafrust en geen zorgen voor nabestaanden
Bij Landgoed Mookerheide ben je vrij om zelf een eigen (nog beschikbare) plek te kiezen. Je bent dan verzekerd van eeuwige grafrust, zonder bijkomende kosten voor grafonderhoud of grafverlening. Zo heb je alles goed geregeld voor je nabestaanden. Deze plek wordt gemarkeerd door een boomschijf met inscriptie. Daarnaast zijn alle natuurgraven terug te vinden in de Natuurbegraven Nederland app, mits daar toestemming voor is gegeven.

Draag bij aan de natuur in Nederland
Samen met natuurmonumenten ontwikkelen we de natuur in Nederland en behouden we haar voor de toekomstige generaties. Een deel van de opbrengsten van onze natuurbegraafplaatsen reserveren we voor Natuurmonumenten. Met die bijdrage zorgt Natuurmonumenten nu en in de toekomst voor onze natuurgebieden. Op die manier blijven deze gebieden dankzij jou altijd natuur.


Adres:

Heumensebaan 18
6584 CL Molenhoek


Telefoon: 024-203-6230
E-mail: contact@landgoedmookerheide.nl
Website: Natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide