Natuurbegraafplaats Maashorst

Brabantse parel
Natuurgebied De Maashorst ligt bij Schaijk, in het noordoosten van Brabant. Natuurbegraafplaats Maashorst is integraal onderdeel van dat gebied. Op de 26 hectare omvattende natuurbegraafplaats voelen dassen, reeën, amfibieën, reptielen en vele soorten vogels zich thuis. Bos, afgewisseld met heide, ven en stuifzand: De Maashorst is een van de mooiste plekjes van Brabant.

Eeuwige grafrust en geen zorgen voor nabestaanden
Bij Maashorst ben je vrij om zelf een eigen (nog beschikbare) plek te kiezen. Je bent dan verzekerd van eeuwige grafrust, zonder bijkomende kosten voor grafonderhoud of grafverlening. Zo heb je alles goed geregeld voor je nabestaanden. Deze plek wordt gemarkeerd door een boomschijf met inscriptie. Daarnaast zijn alle natuurgraven terug te vinden in de Natuurbegraven Nederland app, mits daar toestemming voor is gegeven.

Draag bij aan de natuur in Nederland
Samen met natuurmonumenten ontwikkelen we de natuur in Nederland en behouden we haar voor de toekomstige generaties. Een deel van de opbrengsten van onze natuurbegraafplaatsen reserveren we voor Natuurmonumenten. Met die bijdrage zorgt Natuurmonumenten nu en in de toekomst voor onze natuurgebieden. Op die manier blijven deze gebieden dankzij jou altijd natuur.

 


Adres:

Franse Baan 2  
5374 RS Schaijk


Telefoon: 048-674-5006
E-mail: contact@maashorst.nl
Website: Natuurbegraafplaats Maashorst